Nieuws

 • Geplaatst op: 01 - 11 : 2015

  Instagram vertelt wat jongeren drinken

  Drink je weleens alcohol? Wie deze vraag stelt aan tieners krijgt niet altijd een even eerlijk antwoord. Bovendien is het vaak maar een kleine groep die aan zo'n onderzoek mee wil werken. Om toch een goed beeld te krijgen van drankgebruik onder jongeren, speuren onderzoekers van de Universiteit van Rochester nu Instagram af.Lees het hele artikel op NOS.nl.

  Lees meer >
 • Geplaatst op: 13 - 10 : 2015

  Theateravond 'Onder invloed'

  In samenwerking met Theatergroep PlayBack organiseren Tactus en de gemeente Rijssen de thema-avond ‘Onder Invloed’ voor ouders en pubers. Een feest van herkenning voor elk gezin met pubers, maar bovenal een relevante ouderavond gericht op de communicatie tussen ouders en hun kind. Een avond die antwoord geeft op de vraag wanneer opvoedkundige ingrepen bij een puber echt beklijven. Kli..

  Lees meer >
 • Geplaatst op: 24 - 09 : 2015

  Levensverwachting omlaag door roken en drinken

  Vergeleken met de rest van de wereldbevolking hebben Europeanen weinig te klagen wat betreft hun gezondheid. Maar toch riskeren de jongeren van nu eerder te sterven dan hun grootouders. Reden: nergens ter wereld wordt zoveel gerookt en alcohol gedronken als in Europa.Lees het hele artikel op AD.nl

  Lees meer >
Meer nieuws >
Deze website is gemaakt door Espire - Creatief met internettechniek.